Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Írtam egy verset. Vélemény? 17l

Írtam egy verset. Vélemény? 17l

Figyelt kérdés

Ha meghalhatnék egy napra

A sok fájdalom elhullana

Minden bűn és minden kár,

Többé nem számítana már.

S éreznék az értékét a léleknek

Röpke pillanatát az életnek

S értenék, hogy az csalfa álom

Mert nem marad más csak fájdalom.

Én mosolyognék rajtuk csendben,

Hogy nem kell magam elrejtenem.

S szélként simítanám őket

Az örök kárhozatba vivőket.

Ha meghalnék egy pillanatra

Végre rátalálnék magamra

Nevetve kérdeném az Istent,

Ez jelenetett nekem mindent?

2021. ápr. 17. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Ez egészen jó lett.

Figyelj kicsit a rímpárokra és a szótagszámra.

2021. ápr. 17. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Én azt mondanám, ne erőltesd.
2021. ápr. 17. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
2-esre ne hallgass. Nem mindenki kezdi profiként, ez még jobb is, mint az átlagos tinivers. Ha gyakorolsz, idővel egyre jobb leszel.
2021. ápr. 17. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
98%
Nem rossz. Sok más verskezdeménnyel ellentétben ez érthető és szól valamiről.
2021. ápr. 17. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Amilyen verseket olvastam itt eddig félve kezdtem neki a tiédnek is. De örülök hogy elolvastam. Nem vagyok irodalomtanár, nem érdekel hogy formailag milyen kellene hogy legyen egy vers. Engem az érdekel hogy át tud-e adni magából valamit az olvasónak a vers írója. Engem megérintettek a soraid. Azt is tudom hogy ahhoz hogy valaki ilyen gondolatokat fogalmazzon meg elég mélyen kell lenni lelkileg. Nagyon jó az ha a fájdalmadat át tudod alakítani kreatív energiákká. A végeredmény értelmet adhat mindannak amin át kell menned. Ne félj kiírni magadból az érzéseidet. Erősebb emberré fogsz válni így mint azok akik képtelenek a szembenézésre önmagukkal és csak menekülnek. És ne félj a fájdalomtól, mert minden seb begyógyul egyszer, a lélek sebei is. Örökké nem eshet, a fű pedig zöldebben fog ragyogni az eső után.
2021. ápr. 17. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom de nem tudok többet mondani mint, hogy köszönöm. Sokat formálták rajta de nem találtam jobb rímpárokat. Reméltem, hogy érthető vers és megfog, elgondolkodtat. Örülök ha ez sikerült. #5 valamiért rátapinttotál a lényegre. Köszönöm a soraidat( majdnem legördült egy könnycsepp de erőt vettem magamon). Mindenkinek szép estét.
2021. ápr. 17. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
#5 vagyok. Nem a te korosztályod vagyok, de komolyan, tényleg minden hátsó szándék nélkül mondom hogy bármikor meghallgatlak ha netán erre lenne szükséged. Nyilván azért tapintottam rá a lényegre mert hasonló gondolataim voltak a te korodban és tudom azt hogy néha túl nagy teher tud lenni az élet. Én a zenélésbe és a sportba menekültem akkor. Hosszú távon megérte.
2021. ápr. 17. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van és szép. Ha örömöd leled benne, folytasd, ki tudja mi sül ki belőle. gratulálok. :)
2021. ápr. 26. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!