Írtam egy verset. Vélemény? 17l
Figyelt kérdés
Ha meghalhatnék egy napra
A sok fájdalom elhullana
Minden bűn és minden kár,
Többé nem számítana már.
S éreznék az értékét a léleknek
Röpke pillanatát az életnek
S értenék, hogy az csalfa álom
Mert nem marad más csak fájdalom.
Én mosolyognék rajtuk csendben,
Hogy nem kell magam elrejtenem.
S szélként simítanám őket
Az örök kárhozatba vivőket.
Ha meghalnék egy pillanatra
Végre rátalálnék magamra
Nevetve kérdeném az Istent,
Ez jelenetett nekem mindent?
2021. ápr. 17. 19:44
1/8 anonim válasza:
Ez egészen jó lett.
Figyelj kicsit a rímpárokra és a szótagszámra.
3/8 anonim válasza:
2-esre ne hallgass. Nem mindenki kezdi profiként, ez még jobb is, mint az átlagos tinivers. Ha gyakorolsz, idővel egyre jobb leszel.
4/8 anonim válasza:
Nem rossz. Sok más verskezdeménnyel ellentétben ez érthető és szól valamiről.
5/8 anonim válasza:
Amilyen verseket olvastam itt eddig félve kezdtem neki a tiédnek is. De örülök hogy elolvastam. Nem vagyok irodalomtanár, nem érdekel hogy formailag milyen kellene hogy legyen egy vers. Engem az érdekel hogy át tud-e adni magából valamit az olvasónak a vers írója. Engem megérintettek a soraid. Azt is tudom hogy ahhoz hogy valaki ilyen gondolatokat fogalmazzon meg elég mélyen kell lenni lelkileg. Nagyon jó az ha a fájdalmadat át tudod alakítani kreatív energiákká. A végeredmény értelmet adhat mindannak amin át kell menned. Ne félj kiírni magadból az érzéseidet. Erősebb emberré fogsz válni így mint azok akik képtelenek a szembenézésre önmagukkal és csak menekülnek. És ne félj a fájdalomtól, mert minden seb begyógyul egyszer, a lélek sebei is. Örökké nem eshet, a fű pedig zöldebben fog ragyogni az eső után.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom de nem tudok többet mondani mint, hogy köszönöm. Sokat formálták rajta de nem találtam jobb rímpárokat. Reméltem, hogy érthető vers és megfog, elgondolkodtat. Örülök ha ez sikerült. #5 valamiért rátapinttotál a lényegre. Köszönöm a soraidat( majdnem legördült egy könnycsepp de erőt vettem magamon). Mindenkinek szép estét.
2021. ápr. 17. 20:51
7/8 anonim válasza:
#5 vagyok. Nem a te korosztályod vagyok, de komolyan, tényleg minden hátsó szándék nélkül mondom hogy bármikor meghallgatlak ha netán erre lenne szükséged. Nyilván azért tapintottam rá a lényegre mert hasonló gondolataim voltak a te korodban és tudom azt hogy néha túl nagy teher tud lenni az élet. Én a zenélésbe és a sportba menekültem akkor. Hosszú távon megérte.
8/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van és szép. Ha örömöd leled benne, folytasd, ki tudja mi sül ki belőle. gratulálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!