Véleményeznétek ezeket a rajzokat?
Nem régiek, most nyári majdnem mind. Az első kettőnél ne a figurát nézzétek, neki ilyennek kell lenni :)
Szóval úgy általában vélemények? Tudom, háttér nem ártana hozzájuk, de azt nem nagyon tudok rajzolni.
Aztaaaaaa
Nagyon tetszenek:)A 3. lett a kedvencem:)
Köszönöm szépen a gyors válaszodat, és örülök, ha tetszenek. :) Ez elismerés nekem, mivel semmi művészeti suliba nem jártam, csak hobbiból rajzolgatok.
Köszönöm :)
Már felkészültem valami grafit rajzra...éés kellemesen csalódtam:D
Nagyon jók.Látszik,hogy van fantáziád,simán elmennének ezek rajzfilmhősöknek:)
Csak az utolsó rajzfilmfigura. Illetve az utolsó kettő. Ő Dani a Danny Phantom- ból, a többit én rajzoltam fejből. :)
Köszönöm mindenkinek.
Nem szeretek grafittal rajzolni, ezek úgy készülnek, hogy sima közönséges írógép papírra rajzolok valami vastagon fogó tollal (azt szereti a szkennerem, ahogy kitapasztaltam), majd a számítógépes színezés/árnyékolás.
Háttér, az csak ilyenre futja, de utálok hátteret rajzolni egyébként is. A figurák jobban vonzanak.
Mindenkinek köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!