Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Gördeszkára szeretnék festeni,...

Gördeszkára szeretnék festeni, hogy álljak neki?

Figyelt kérdés
Szeretném “kipingálni” a gördeszkámat hogy egyedibb legyen, de nem tudom milyen eszközökkel kezdhetnék hozzá. Eddig a poscás filctollakra és a temperás festésre gondoltam, de attól félek rögtön lekopnának, esetleg valami fedő réteget vigyek fel rá? Előre is köszönöm a tanácsokat!

2021. ápr. 4. 18:22
 1/3 anonim válasza:
100%

Én sose festettem gördeszkát de vászonra sokat szoktam. Amit ajánlani tudok hogy a temperát hanyagold és inkább trilak zománcfestéket próbáld , az elvileg tök jó és mattba is van. Alap és fedőréteg biztos kelleni fog, ez minden festésnek amúgy se árt. Ha van rajta matrica akkor mindenképp csiszolni kell előtte úgy lesz nagyon szép

itt van pár link hátha segít:

[link]

[link]

2021. ápr. 5. 11:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. ápr. 5. 17:54
 3/3 anonim válasza:
100%
Akrilfestékkel dolgoztam én és posca markerekkel nem kopott le és a festékboltban van erre fedő spray
2021. ápr. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!