1/5 anonim válasza:
Nem nagyon lehet látni a képen de valószínű hogy egyenes a lapja. Szóval nem lehet vele trükközni mert a széle nem ível fel egy kicsit. Laikusként én így látom és tuti hogy nem venném meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem veszem meg. Tudsz ajánlani valami jó webshopot ahol jó áron vannak deszkák?
2021. jan. 1. 10:56
4/5 anonim válasza:
Kezdő deszkának szerintem teljesen jó. Ezt legalább nem fogod annyira sajnálni ha széttörik, mert nem annyira drága. Ha már belejössz akkor meg célszerű skateshopba menni ahol egyénreszabottan vehetsz deszkát, az eladó segít.
5/5 anonim válasza:
Különben első deszkát a legjobban és legolcsóbban szerintem egy használt piacon tudsz találni. Ott legalább ki is tudott próbálni nem úgy mint az online vásárláskor. Én kis városban lakok és itt os volt a helyi piacon. 3000-ért már egy jó használt deszkát tudsz venni, mondjuk ez helyfüggő(Pesten minden drágább még a piac is)Bár most nincs szezonja, de nagyobb piacokon szerintem most is előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!