Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van itt olyan, aki nagyjából...

Van itt olyan, aki nagyjából tisztában van a magánkiadás árával?

Figyelt kérdés

Nem tudtam kiszámolni, hogy mennyibe lenne benne. A keményborító mellett döntenék, ha nem dobja meg sokkal az árát. Egyelőre csak 50 darabot gyártatnék le, mert hát ki tudja mennyire veszik majd... Kb 100 oldal, szinte csak szövegből állna, normál betűmérettel, 2-3 képnél nem tartalmazna többet. A borító viszont színes, mutatós, és mint írtam - keményborító lenne, de ha nagyon drága, akkor nem. Maga a könyv mérete nem lenne nagy, szerintem az A4-es lapnál kisebb lenne, ilyen normál méretű. Mivel versek lennének benne, a tördelést is úgy kell elképzelni, hogy egymás alatt vannak a sorok, amelyek nem túl hosszúak, mondjuk egy sorban 3 - 4 normál hosszúságú szó lenne, és 30 sorosak általában.

Akinek van tapasztalata, vagy csak sokat tud erről, az segítsen, hogy nagyjából tudjam, mennyibe kerül majd, tanácsot is elfogadok, ajánlhattok is magánkiadót. Köszönöm.

2021. ápr. 4. 01:51
 1/1 anonim válasza:
Keress neten nyomdát, amely vállal magánkiadású könyvet. Általában írnak fent alapárat, de külön egyeztess velük a pontos összeget illetően.
2021. nov. 30. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!