Miért olyan mintha akadozna a tű?
Figyelt kérdés
Tetoválók! Volt-e már ilyen tapasztalatotok, hogy vonalazás közben olyan, mintha a kliens bőrében elakadna a tű? Nemrég óta tapasztalom, először azt hittem, hogy a szőrtüszőknél akad és ilyenkor egy kis pattanó hangot ad, de már csinálta csuklónál is pl ahol szinte semmilyen szőröcske sincs! Gépet is váltottam ,más más fajta tűkkel is dolgozom de nem értem mi okozza ezt, mit csinálhatok rosszul?Kérdeztem a vendégeimet, nem fájdalmas, csak nekem zavaró, hogy meg-megakadok emiatt néha.HELP2021. febr. 27. 14:54
1/3 anonim válasza:
Más frekin kell, más feszültséggel. Ha van másik tápod, próbáld ki azzal. Ha nincs, akkor próbálkozz a feszültséget szabályozgatni, hogy kicsit többel, illetve gépnél sem mindegy, hogy forgómotoros, vagy indukciós. Elvileg lehet gép, lehet táp de akár kábel is. De csak a kontúroknál? Nagyobb tűknél, satírnál nem akad?
2/3 anonim válasza:
Lehet nagyon kint van a csorbol a tu es ezert el el akad a borbe ha ugy ersz hozza. Ovatosan mert ettol pontban meg is folyhat a vonal azon a reszen ahol megakad.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 Satírnál is ugyan ez van, max 13-mal próbáltam ami a legnagyobb volt és igen , ott is.:-( Tápom az csak ez az egy van jelenleg, de mindenképp kipróbálom átállítani
#2 Uh ,ez nem hangzik jól. Ezt az opciót is kipróbálom mert tényleg lehet ,hogy nagyon kint van, most ,hogy mondod.
Köszönöm szépen a tippeket, remélem hamar rájövök melyikkel tudom megszűntetni a problémát.
2021. márc. 2. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!