Festettem egy képet olajjal, de nem tetszik, ráfesthetek egy teljesen új képet?
Figyelt kérdés
Alapozott, feszített vászonra festettem olajjal (elég vastagon) egy képet, főleg sötétkékkel. Ahogy körvonalazódik a végeredmény rájöttem, hogy mégsem tetszik. Hogyha akrillal vastagon lekenem az egészet újra fehérre, arra festhetek utána egy teljesen új képet olajjal?2021. febr. 3. 20:12
1/5 anonim válasza:
Megpróbálhatod előbb terpentinnel lemosni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatot!! Ha lemosom terpentinnel, és utána lefestem az egészet fehér akrillal, akkor festhetek az akrilra ismét olajjal?
2021. febr. 3. 21:16
3/5 anonim válasza:
Igen. De lehet, hogy annyira lejön, hogy már nem is kell fehérrel lefesteni. Persze teljesen nem fogja lehozni, de ha a nagy része lejön, és nem zavar, hogy foltos maradt, akkor arra már mehet olajjal az új kép.
4/5 anonim válasza:
A lemosás indokolatlan. Tessék az egészet lekenni alapozóval. Mondjuk használj Gessot, ha nem tudsz jobbat.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2021. febr. 4. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!