Lesz vaj(ly)on a Makovecz Templomból(katedrálisból)valami budapesten(nem írom h melyik kerület lehet bárhol...)De lesz?!?
ez egy köztes kategória-Művésze és vallás határán...
Jelenések Könyve Templom
vagy Mennyei Monument
11
Biztos múlt időben gondolta, hogy (akiknek a feladata/felhatalmazása lenne), azok miért nem engedélyeztek, építettek EDDIG.
NAGYON REMÉLEM, HOGY IGEN!!
Az egyik legnagyobb magyar építész akit sajnos ma namem nagyon becsülnek meg. Végre valahára beteljesedne az életműve a főműve megépítésével.
magyjából ugyanezt gondolom:köszönöm-régen sokat jártam /élettörténet a josephinium felé és sosem gondoltam...megihletett a bedőlt épület s a hegyezett cerka kerítések-gyönyörű meg minden más is...
de ha az alkotmány így folytataja ezekből a tervekből szovjet hagymakupolás templomok hamarabb lesznek...
ezt érzem remélem rosszul...Hibája a Művész Úrnak hogy magyarnak született...!!!
15
Az hagyján! De nekünk meg lenne a sok házgyári templomféle helyett egy gyönyörű valódi templomunk örökre.
18
Mi bajod? Arra gondoltam, amit írtam.
akkor az vmi Babits vers féle...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!