Lesz vaj(ly)on a Makovecz Templomból(katedrálisból)valami budapesten(nem írom h melyik kerület lehet bárhol...)De lesz?!?
ez egy köztes kategória-Művésze és vallás határán...
Jelenések Könyve Templom
vagy Mennyei Monument
Mit is akarsz pontosan kérdezni?
A vajon pontos jé.
Igen!
láttátok már a demót-prototípust/makettet erről a gyönyörű templomról?!?
ha valakinek sötétség lenne a "jelenések Könyve"és ezt megépítenék senkinek sem maradna sötét rész erről a könyvről az agyában-megjelenne a valóságban
Így gondolom....
MI bajod?
Ha rajtam múlik, lesz.
minden kérdésemre bármit teszek itt fel-ezt a választ kapom...sajnálom
gondoltam a demo templom amit mutattak a nemzeti csatornán másoknak is felkeltette a figyelmét...tévedtem
pedig a Mennyei Jelenéseket ez igazán ábrázolhatta volna-amit össze vissza magyaráznak valóságban.ugy mint a feszty körkép a magyarok bevonulását egy művész szemszögéből ábrázolja-így szintén egy művész szempontjából a Mennyei monumentum-Jelenések!)
Mire gondolsz pontosan, hogy demo templom. Esetleg egy makett lehet demo templom, de még az egyháznak sincs pénze arra, hogy "demo templomokat" építsen.
Egyébként egy templom jóval komplexebb, mint egy festmény, hiszen térbeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!