Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Alkotók: ti milyen gyakran...

Alkotók: ti milyen gyakran vesztek részt pályázatokon?

Figyelt kérdés
És mennyire zavar titeket, ha a tiéteknél gyengébb mű előkelőbb helyen végez, vagy akár meg is nyeri a versenyt? Gondolok rajzra, versre, prózai műre, stb?

2021. jan. 17. 10:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sok helyre beküldtem a műveimet vagy vissza sem válaszoltak-vagy eltűntek-"rosszabb esetben felhasználták" ez megintcsak egy belsős kör ahová bekerülni kihalásos alapján besős tagok egymást díjazzák(ráadásul politikailag elfogultak a művészet mit űzök-szeretek/irodalom)-ez így vant így látom valaki cáfoljon meg ha nem így lenne

valaki a külsős körökből.....

2021. jan. 17. 13:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos, nekem is hasonlóak a tapasztalataim :(
2021. jan. 17. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudja szösz. Általában optimista vagyok, bár egy helyen minden évben megpróbálom, és évről évre visszakapom, hogy a stílusom nem egyezik az adott online folyó irat által képviselt stílussal. Amit mondjuk nem értek, de a lelkesedésemből nem veszítek :)

A gyengébb meg elég relatív. Azért mert nekem mondjuk nem tetszik a nyertes pályamű, lehet, hogy van benne valami plusz, amit én nem veszek észre.

Tavaly egyben csalódtam nagyot, közösségi oldalon meghirdetett pályázat volt, és a végén nem a minősége miatt nyert az első helyezett, hanem mert neki több ismerőse lájkolta a verset. Mondjuk én nem is kampányoltam vele, mert alapból nem úgy volt meghirdetve (akkor nem is jelentkezem). Nem állítom persze, hogy az én művem lett volna a legjobb, de határozottan kijelenthetem, hogy voltak más, jobb (nekem jobban tetsző) írások, amik jobban megérdemelték volna. Szerintem legalábbis.

2021. jan. 18. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Simándy lehet-egyébként novella pályázat 2000leütés ez a JCdecoux pályázata két éve indultam végig írtam verses(rímmelő)formátumban annyit nem mondtak bakkfitty bedik elvileg 100kiválasztott van-de a baloldali hegemóniát nem lehet meg vagy áttörni(hiába vagy esetleg Te a napfény is...)

el kell fogadni vannak ilyen fővezér mufti megmondóemberek kinek szavára hllgatnakk és aszerint osztályozgatnak egymás között a szűk elit és belsős kör...

2021. jan. 18. 13:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is voltam így. Beadtam a versemet: szótagszám mindenütt stimmelt (felező nyolcas), a rímek mindenütt összecsengtek (páros rímek), erre egy olyan srác nyerte meg a versenyt, akinek a versében a rímek alig voltak köszönőviszonyban, a ritmus nem volt meg, és maga a szöveg is nagyon erőltetett volt.
2021. jan. 18. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:

a neve Dóra s forog az ördögi óra

hogy hol érem el?!?-nem lelelem

játszik macska egeresdit velem

izzó esti lágy jelek a szélben

ő az e?! megélem hogy érezni Vélem

s vattapamacs vagy halraj Isten jele a vajban

látni vélem Őt s megjelen lelki szemeim előtt Lebeg

s galagonya helyett izzik a gép látomás csak Ő-dehogy...

még hogy Eljő-egy szúró gerezd a lelkem-ómen fekete jelmez

de vágyom kívánom-kegyelmezzen-egy életen át fegyelmezzen

annyira szép Aszzonyi méz-s csak én csurgok benne

nyeljen kenjen egye a fene"(én enném;)

csokiberakás barna szelepek s előlem elillanó fejezet

"ó hogy érne vége a nyár-s érne bokáig a partmenti sár"

ágyósa csókolná Ijusát(ha lány;)-és végre végbemenne

a vágy!

2021. jan. 19. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!