Esetleg olvas valaki kortárs verseket?
Figyelt kérdés
Závada Péter, Simon Márton, Rupi kaur, Billy Collins
Esetleg tudnátok új költőket ajánlani? Ki volt az utolsó költő akit olvastatok?
( Igen tudom hogy rossz kategória, de nagyon sok tini és fiatal olvas Poetryt)
18
2021. jan. 2. 22:59
1/4 anonim válasza:
az igazság az hogy ezek nem abban a stílusban alkotnak ahogy a suliban leadták az anyagot-ami kötelező volt és ahogy elültették a "magokat"ha most meg nem az van akkor az minek volt-számomra az a vers-meg egy csomó más ismeretlen alkotó:Csoóri Sándor-Vajda-Radnóti(sokszor)-Gyóni Géza
a modern vers csak egy leírás(szerintem)olvastam kortárs irodalmi lapot-szintén leirás4elkezdi s befejezi(vhol)
Simon meg beszél a 16 tonna kokainról-most tényleg ez kell hogy érdekelje a népet
lackfi meg Varró(lackfi ugy néz ki min a magyar Jeck london,)
2/4 anonim válasza:
Grecsó meg az irodalmi nagykövet8ezt hiszi magáról mert balos-s mindenki a zsebében van...kortárs irodalom csak azon az oldalon?!?)-lehet h most az állami monopólium változtat rajta....
4/4 anonim válasza:
amúgy nem megbántva senkit sem csómóan akik "írnak verset" ilyen önfejlesztő gyógyító menedzsmentként végzik-de tényleg vmit elkezdenek azt befejezik-a vers nem erről szól-klasszikus értelembe az a vers amit suliba így úgy tanitanak persze modifikácíókon esik át a "külvilágban"-de akkor is a modern irodalmi lapok szutykot közölnek-nem tudom milyen a szép kortárs irodalom/vers-pedig litera.hu-t mindennap olvasok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!