Szoktatok verset írni, költeni?
Fájó trotyi, sok-sok rög
Utáltok, hát elköszönök.
:( :( :(
Régebben, amikor "rengeteg" problémám volt, akkor írtam, egész jókat is. Odaadtam őket az irodalomtanáromnak, hogy írjon egy komolyabb, objektív kritikát, azóta se mondott róluk semmit, én meg nem erőltetem. Netre kiteregetni nem akarom, mert mind személyes.
Kicsit ilyen önterápiás célú volt. Amióta elballagtam, és nincsenek azok az emberek az életemben, tehát sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok, nem tudok írni. Pozitív dolgokról nem megy, szerelem meg most nincs (még) az életemben...
Vannak dolgok, amiket még megfogalmaznék a múlttal kapcsolatban, de direkt nem teszem, nem akarok vele foglalkozni...
Várom a történéseket, hogy újra elkezdjem, de totál leköt az egyetem....
Csak ha nem jut eszembe pl egy népdal szövege. Akkor költök hozzá magam, az éppen akkor csinált dolgokkal kapcsolatban. Mondjuk főzés közben, hogy éppen mit csinálok.
Néha véletlenül egész jó szövegek jönnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!