Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit szerettek és mit kifogásol...

Mit szerettek és mit kifogásoltok a budapesti Gödör klubbal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok kérlek, valamint, hogy milyen gyakran jártok ide.
2010. aug. 12. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom,hogy minden évbe itt rendezik meg az országos Képregény Fesztivált. Én sajnos nem tudttam még eljutni oda,nagyon messze lakom és mozgás sérűlt vagyok.:(24/L

De ezen kívűl én sok jót hallottam róla.:)Szerintem igen hasznos hely az.:)

2010. aug. 13. 04:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ah, elozo! milyen kepregenyt szeretsz? Manga is vagy csak az amcsi style?

Meg en sem voltam, de egyetlen jo dolog a sok kultur rendezveny a Godor eleteben. Amugy piszkos, igenytelen. Egy gyorsetteremeben is szivesebben megiszik az ember egy uditot, mint ott.

A kornyeke is romlik...Nem akarok 14 eves tablettasbort ivo kislanyokat hanyni.

19/L

2010. aug. 13. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
marmint hanyni latni...(:
2010. aug. 13. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Amit szeretek: a sokféle program, meg az, hogy a legtöbb ingyenes, vagy abszolút elérhető áron van, a rengeteg minden , aminek napközben is otthont ad (pl tánckurzusok, kiállítások).

Amit nem: elég drágának találom a bárt, sokszor nagyon igénytelen amatőr zenekarok is fellépnek, amiknek nem szabadna, amíg meg nem tanulnak csak egy kicsit zenélni és számot írni, rossz, hogy megszüntették a fönti mobilvécés részt, és nagyon rossz, hogy a leamortizálódott padokat...stb-t nem javítják meg körülötte, plusz én azt a koszos épített pocsolyát se szeretem.

Átlagosan olyan heti 2-szer járok oda, persze ez van amikor heti 5, van amikor 2 hétig semmi.

26/N

2010. aug. 14. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:

A változatos programokat szeretem ott-voltam néhány igen jó koncerten... bár tényleg csak párszor voltam ott (nem járok oda rendszeresen, na). Plusz azt, hogy jó helyen van-olyan tekintetben, hogy könnyen haza tudok jutni onnan (Újpesten lakom, szval 3-as metró).

Amit nem szeretek ott:

-piszok (főleg a padoknál)

-csövesek, drogosok, részegek... ez nem az én közegem (azért sem járok oda rendszeresen)... meg egyéb gyanús alakok... lány vagyok-múltkor hárman voltunk ott csajok, és leálltak beszólogatni... fujj, de nem szeretem...

21/l

2010. aug. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!