Tudnátok kortárs magyar költőket ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon jártas a lírában (a kötelezőkön kívül), inkább prózát szoktam olvasni, de szeretnék elkezdeni kortárs verseket olvasni. Nem tudom kivel kezdjem, kit ajánlanátok? Esetleg kedvenc verseitek, versesköteteitek vannak?
Bármilyen választ köszönök! 19L
2020. nov. 10. 16:47
1/11 anonim válasza:
Én Lackfit követem, Varró Danit, Karafiáth Orsit is egy ideig, de ő kezd meghülyülni teljesen.
2/11 anonim válasza:
az a baj mind baloldali...mintha csak baloldalt lenne művészet/költészet....a kortársz költészet borzalom,itt ott lehet pár jót elkapni olvasd ezt:litera.hu(baloldali!)
3/11 anonim válasza:
Amelyik költészet bal vagy jobboldali, az nem költészet. Abban csak jó vagy rossz van.
5/11 anonim válasza:
tóth Krisztina?!?-az inkább iró....
6/11 anonim válasza:
smi+kortárs"és magyar megjelenik-sztem a költő már vesző félben lévő alany....
7/11 anonim válasza:
ha olyan költőkre gondoltál-amit a sulikban is tanultál-tanítottak....
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!❤
2020. nov. 11. 22:13
9/11 anonim válasza:
az a baj kedves kérdező lány;) hogy az a kultúra szinte tökig elveszett,amibe Te szerelmes vagy ilyen kávézóban ülő dekkoló ihletre vágyó irók/költők ideje....
10/11 anonim válasza:
Kemény Zsófi,bár ő mostanában inkább slamner meg rapper lett,de ha jól tudom neki is vannak versei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!