Kihez lehet menni zenészként ínhüvelygyulladással?
Zongorista vagyok, évek óta problémám van, de csak a vállukat vonogatják az orvosok, mivel a kezemmel lehet tenni-venni, írni, stb., az nekik sehol sem fáj, hogy nem tudok eljátszani egy Chopin etűdöt sem..Nekem pedig ez az életem.
Zongoristák, zenészek tapasztalatai érdekelnének, konkrét orvossal, akárhol az országban.
Előre is köszönöm!
Sajnos Magyarországon élek, és ITT EBBEN az országban keresek hozzáértő orvost. Nem hozzáértőnél már voltam.
Angolul nem fogok konkrét infókat találni itteni orvosokról, valamit lehet félreolvastál.
Nincs olyan anyagi hátterem, hogy külföldön kezeltessem magam, főleg hogy így le vannak zárva a határok.
Részvétem, csoda nincs ebben a témában.
Ínhüvelyeid nem bírják ezt a sok ismétlődő terhelést.
Tested gátol.
Ha ezt nem veszed tudomásul, majd büntet korlátozott mozgással.
Az az igazság, hogy a zongorázástól kb soha nem volt problémám, 8-12 órás gyakorlások mellett sem, havi koncertezéssel.
Ez akkor lett, amikor segítettem felcipelni a pianínóm az emeletre..Igen, nem kellett volna.
Ha nem a zongorázás álltal határ eseten működő hüvelyek lépték át a határt, hanem megeröltetés okozta akkor 3-6 hét a gyogyulási idő, pihentetve,nem zongorázva.
Első hetéten csak finomrehabilitációs mozgásokkal, szép lassan növelve a terhelést.
Ez a saját tapasztalatom.
Eddig milyen gyógymódot követtél?
Akkor ez maradandónak hangzik.
Egy megoldás maradt, ha az sem segít akkor semmi.
Bicsérdy Béla.
A halál legyőzése című könyvében mindent leír.
Ha azonosulni tudsz azzal az életformával,nem felületesen , akkor maraféktalanul meg gyógyulhat. Egy nehézség lesz benne,hogy manapság már az élelmeink beltartalma nagyon satnya.
Bélflóránk sem lehet teljes,mert a sok vegyszer földjeink parány lényeit kiírtotta,márpedig beleinkben is olyanoknak kéne élni.
Köszönöm, el fogom olvasni!
Minden tanácsot szívesen fogadok, megfontolok.
#1 vagyok. nem arra értettem, hogy orvost keress. hanem hogy ha sikerül megtalálni, hogy minek nevezik ezt a problémát, akkor van rá esély, hogy találsz arról cikket, hogy milyen gyógymódok milyen valószínűséggel válnak be. szóval hogy te magad megtudd, hogy mik most a nemzetközileg használt dolgok. és ha ezt tudod, akkor A házilag elmehetsz abba az irányba, B úgy tudsz oda mennie egy orvoshoz, hogy ezt és ezt szeretnéd.
Amúgy nem lehet, hogy egér használat terheli meg a kezedet. IT-sek között gyakori ez. Mert amikor fogod az egeret ott valami a kezedben nem természetes pózban van, hanem el van csavarodva. Ezen segíthet ha valamit a csuklód alá teszel, hogy támassza (akár egy összehajtott zokni), vagy van ilyen gyári dolog is. És/vagy vannak vertikális egerek ott nincs ez a terhelés a kézen. Ha a másik kezed akkor persze ez tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!