Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vízfestékkel festéshez ajánlan...

Vízfestékkel festéshez ajánlanátok füzeteket?

Figyelt kérdés

Vízfestékkel festenék, de a lapok és a füzetek amikre rajzolni szoktam egyáltalán nem bírják a vizet, hullámosak lesznek. Ajánlanátok jó füzeteket, amik nem horror áron vannak, könnyen beszerezhetőek, és jól reagálnak a vízre?

Többször szemeztem már lidl-ös vagy flying tiger-es füzetekkel (az utóbbi kifejezetten festésre van), de nem mertem megvenni...

2020. aug. 28. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

olcsó: vázlatfüzet - ezek rajzlapok, minden paprboltban 1 lap 43,50 Ft

[link]

drága, de akvarellhez ragyogó:

[link]

[link]

ez jó papír akvarellhez, mérettől függően 35 - 65 egy lap

[link]

2020. aug. 28. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Minél több a gramm/m2 annál keményebb, 250-400 között vegyél papírt, sztm a fabriano egy jó márka viszont kicsit drága, ja és van meleg ill. hidegen préselt lap is. Itt hidegen préseltet vegyél és ne meleget. Az akvarell papírok a legdrágábbak így ne várj csodát higy 2000 ft ért már kapsz egy vázlatfüzetet. Olyan 4000 felett fogsz találni és azokban is lesz 10 db lap. Hát sok sikert xd
2020. aug. 29. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ez igaz nem vázlat füzet, de sokkal jobban megéri anyagilag. Én ilyet használok, csak ki kell vágni a megfelelő méretet.

2020. aug. 30. 20:43
 4/5 anonim válasza:
Karl Marx Kommunista kiáltványa pont erre lett kitalálva.
2020. szept. 19. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Hahó előző! Annak a szerzői: Karl Marx–Friedrich Engels

öö...de nem értek egyet, engem zavarna az alkotásban az a szenny-mű.

A maruman papírokra szavazok változatlanul, mint 1-ben. Csak 126 gr ugyan, de nagyon jól fogadj a vizet, és az ára sem csillagászati ár.

Van drágább/még jobb is:

[link]

2020. szept. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!