Mi a legjobb művész minőségű vízfesték?
A plaletta nekem jobban bejött aminek kis porcelán tégejei vannak.
Szerintem színenként változó hogy mi milyen minőség, pl van 3-4 bombajó és 2-3 tragikus minden palettában.
A White Nights eredetileg St Petersburg, a White Nights csak a sorozatneve. Egyébkéknt egy nagyon jól pigmentált, minőségi, puha, kevésbé repedező festék. Tapasztalatból mondom, hogy sokáig jó, persze ez attól is függ, hogy mennyire vizesen használod, és, hogy külön palettán kevered-e a színeket vagy magában a festékben.
Amit még igényesnek tartok, az a Winsor&Newton, illetve egy rövid ideig használtam Talens Van Gogh vízfestéket is (csak ellopták).
Szia szerintem az St. Petersburg Sonnet(white nights 2.0 csak olcsobb) ugyanazokbol a pigmentekbol keszult csak sokkal olcsobb 7 ezer forintert kapsz 24 szilket(nem tudlm hogy egesz vagy fel szilke-e de dobok egy linket)
[link] nagyon jó ár érték arány és egy nagyon jó akvarell. Csak ajánlani tudom(az oldal az megbízható rendszeresen rendelek onnan, de van boltjuk Budapesten ott élőben is megnézheted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!