Ha képről ember krokikat csinálok, az is fejleszt vmit az élőben való csendélet rajzhoz, ugye?
Mivel körvonalak vissza adásához gyakorlás és így élő csendéletben nem kellenek szerkeztő vonalak.
Annyi a különbség h a suliba élő kell én meg képről rajzolok. Mennyivel másabb?😕
Itt leírják, hogy mennyiben más térbeli és síkbeli formát rajzolni, és miért jobb az egyik, mint a másik:
Nem tudom miért kellene szerkesztővonal.
Tanuld meg úgy használni a szemedet, hogy ne kelljen méricskélni.
Amúgy pedig teljesen más egy 2D képet lemásolni, mint 3D-ből 2D-t csinálni.
Lehet, hogy valamit fejleszt, de igazából nem sokat. Egy jobb agyféltekés rajzról bármikor megmondom, hogy gagyi, mert értek hozzá. Teljesen más történet.
Igen gondoltam h vmennyire a szemen múlik xd. De nagyon kancsal vagyok, annyira h ha távólba nézek teljesen el megy az egyik szemem. Kamélon. És nem tudom egybe tartani.
Meg amúgy a látás is agyközpontú, mint minden és inkább a fejemben kellene tisztázodnia. De nem tudom hogyan kéne😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!