Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha mindennap lerajzolok 2-3...

Ha mindennap lerajzolok 2-3 csendéletet, mennyit lehet fejlődni iskola kezdésig?

Figyelt kérdés
Mármint h sokat vagy nem igazán?
2020. aug. 3. 14:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Oh és mit javasoltok, milyen tananyagok vannak? Pl. Kockologi,forgástest, gyűrt felület... Ezekről tudok
2020. aug. 3. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:

A csendéletet érteni is kell. Tanulj meg térben látni, mérni arányokat.

Krokizz sokat, az jót tesz a lazaságnak.

2020. aug. 3. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy törekszel-e a fejlődésre, vagy minden nap csak ugyanúgy rajzolsz, mint előtte is. (Lehet, hogy az is nagyon jó, nem ítélkezni akarok látatlanban, de te a fejlődést kérdezted, ahhoz pedig ugye az ismétlésen kívül azért több is kell.)
2020. aug. 3. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze akarok fejlődni, de így már nemtudom hogyan álljak neki. Mire törekedjek miközben rajzolom? Azon kívül h jobbat akarok mint eddig.
2020. aug. 3. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ember, csak rajzolj. Én minden nap szoktam. Az elején én se értettem de ahogy fejlődtem úgy jobban megértettem hogy hogyan kell ezt meg azt. Szerintem rajzolj sokat gyakorolj és idő után rájössz a lényegre.
2020. aug. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!