Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok a bácsikám...

Mit gondoltok a bácsikám festményeiről?

Figyelt kérdés

"Customized Art | Portraits | Landscapes | Seascapes | Murals | Pets" ezekkel lehet lapozni

[link]

2010. aug. 4. 19:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem Amerikában, hanem Kanadában él :D
2010. aug. 5. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:

ÉN ugyan nem húsz éve festek , de értek hozzá egy csöppet.

Rajzilag rendben van. A portréi jók , bár nem az én világom ( nekem ez az anyag és színkezelés nem jön be annyira). A tájképeket alig tudtam végig nézni. Nem tetszenek. Nekem túl élénk a színvilága valamiért kissé műanyagnak érződik. Személy szerint Szinyei, Paál László ,Menyánszky tájképfestészetét szeretem. (Meg esetleg egy két fotóreál alkotó munkája).

De godolom élőben sokkal jobbak. Ezek akril vagy olaj képek? mert nem találtam erre vonatkozó információt .

2010. aug. 5. 14:02
 13/15 anonim válasza:
Nem tudom :D Olyan 6 éve találkoztunk, azóta se telefon, se semmi, mert nem igazán tudtunk egymásról. De most fel fogjuk venni a kapcsolatot. Köszi a választ!:)
2010. aug. 5. 17:38
 14/15 A kérdező kommentje:
bocsi, az előző is én voltam
2010. aug. 5. 20:05
 15/15 anonim válasza:

St.Bart, St.Bart2 Ezeknél a képeknél túl élékek a háztetők színei + megint csak a közelebbi házak lehetnének részletesebbek úgy sokkal élethűbb és szebb lenne.. (:

Amúgy tehetséges az biztos. (:

2010. okt. 20. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!