Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Érdekelnek valakit a novelláim...

Érdekelnek valakit a novelláim Wattpadon?

Figyelt kérdés

Tegnap létrehoztam egy Wattpad fiókot, és utána fel is tettem egy novellát. Nincs igen más ötletem, hogy hogyan virágoztathatnám fel, szóval gondoltam, ide kiírom, hogy érdekel-e valakit. Nem lesz se erotikus, se romantikus történet. Inkább átlagos tinikről szólók lesznek, esetleg urban fantasy, rejtélyes, misztikus...

Úgyhogy akit érdekel, az írjon, és elküldöm neki a nevem, hogy már olvashassa is az első novellát, aminek Rossz döntések a címe. Egy lányról szól, aki sokat tanul egy versenyre, és direkt veszít, mert egy srác strébernek nevezi. Véleményt is írhattok.

Szóval igen, ennyi. :)

2020. júl. 24. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A nyolcas leírta mit találtam logikátlannak
2020. júl. 25. 22:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam, az elején tőmondatokban leírod a dolgokat. Az egész történetben nem történik semmi... és néhol tényleg logikátlan. Ettől függetlenül jobban írsz mint egy átlagos ember, de látni azt is, hogy még nem sok írásod lehet. Olvass sokat és írj rengeteget!
2020. aug. 11. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!