Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit csináljak, ha teljesen...

Mit csináljak, ha teljesen elvesztettem a mozivációmat az íráshoz? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Írók, hobbiírók, szeretnék tanácsot kérni! Az elmúlt hetekben nem éreztem úgy, hogy van bármi is, ami motivál az írásra.

Próbáltam pihentetni a dolgot, hogy majd megjön a kedvem, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne írjak, jelenleg viszont nem tudok minőségit alkotni. Igaz, nincs tétje, hiszen a történeteimet saját magamnak írom, alig egy-két ember látott belőlük részleteket, de akkor is szeretnék valami olyat írni, amit majd évekkel később szívesen olvasok vissza.

Félreértés ne essék, megvan a teljes sztorim kidolgozva vázlatosan, azonban nem érzek semmilyen késztetést arra, hogy rendesen, összeszedetten leírjam a történéseket.

Valaki tud esetleg segíteni, hogyan motiválhatnám magam, hogyan kaphatnék kedvet újra az íráshoz? Ha esetleg valakinek volt már hasonló, ami hosszabb ideig tartott (hónapok, akár évek) leírná a tapasztalatait?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

2020. júl. 12. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Dobd fel verselessel irodalom megis terel d e vágányon N tart nem jozefa
2020. júl. 12. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Vagy vezesd le papíron vázlat mint piszkozat régen

Írj papíron tollal S ne gepen

2020. júl. 12. 16:09
 3/3 anonim válasza:
100%

Szia!

Első tippem:

Írd le úgy, ahogy tudod. Ha tényleg nagyon nincs kedved, akkor hagyd. De ha alkotni szeretnél, akkor írj, ne gondolj arra, hogy nincs semmi értelme, majd a végén, ha kész lesz, akkor rendbe rakod.

Második:

Beszélgess olyanokkal, akik szintén szeretik az írást. Olvasgassátok egymás műveit. Nekem könnyebb, ha nem egy közeli ismerős hívja fel a figyelmemet az írásom bakijaira. Ha kapok egy építő kritikát, akkor azzal teljesen jól megvagyok.

Harmadik:

Olvass cikkeket, könyveket az írással kapcsolatban számomra nagyon motiváló. Ha kellenek ilyen könyvek, akkor az e-mail címedre el tudom küldeni.PDF-ben le vannak töltve:

Stephen King: Az írásról

Alexander Steele: Kezdő írók kézikönyve

John Braine: Hogyan írjunk regényt?

Mindegyik nagyon jó, szóval ha valakinek kéne...

Oké, ez mindegyik az én tippem, nekem ezek segítettek. Remélem, neked is összejön! Sok sikert!

2020. júl. 12. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!