Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ohuhu/hasonló alkohol alapú filc?

Ohuhu/hasonló alkohol alapú filc?

Figyelt kérdés

Alkoholos alapú ecset és chiesel hegyű filceket keresek megengedhető árok 72db. Az ohuhu márkát néztem ki, ez a legolcsóbb, és a copic után a legjobb is. Valaki tud linket küldeni?

Sehol nem találtam Magyarországon, külföldről pedig ahol láttam ott nem szállítottak, külföldről és magyaro. Rol egyaránt jó, higyha nincs rá sok vám, postaköltség

Kb 320 Ft/filc, hogyha valaki tud hasonló áron hasonló teljesítményű, az is szóba jöhet

Előre köszönöm a válaszokat

2020. júl. 10. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Amazon vagy Ebay. Vannak külföldi művészoldalak, de passzolom, Magyarországra mennyire szállítanak. Amúgy otthon kapni a Letraset vagy Windsor&Newton Promarker-t, szerintem minőségben eléri a Copic szintjét. Vagy még esetleg a Touch marker. Hogy hol lehet venni, azt nem tudom megmondani, mert én már évek óta nem Magyarországon élek.
2020. júl. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!