Mi a véleményetek a versemről?
Figyelt kérdés
Múlt
Vágás a csuklómon,
Múltunk szilánkjai a falon.
Összetörve, meggyötörve
Hullanak aztán a földre.
Hullok én is velük,
Valami mozog bennük.
Múltunk képei kísértenek,
Mindenhol, ahová nézek.
Hol a boldogság?
Miért lopja azt a gonoszság,
Mely benned ég, de takarod,
Te csak mások örömét elvinni akarod.
Mártírnak hiszed magad?
Annyit mondok: üres szavak,
Amivel meg akarsz ölni,
Mégis, úgy fájnak. Ezzel akarsz összetörni?
Remélem, most boldog vagy.
Erőm lassan elhagy.
S, soha többet nem jön vissza,
A lelkem. A tiéd sem lesz tiszta.
2020. jún. 18. 01:42
1/5 anonim válasza:
Néha kihagyhatnál belőle pár névelőt, nem kell nyelvtanilag helyesnek lennie, de amúgy nagyon jó
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Olyan, mint egy Nevergreen dalszöveg. Érdemes lenne elküldened nekik, hátha feldolgozzák. Hallgass meg pár számot tőlük, a dalszövegek a te stílusod.
3/5 anonim válasza:
jól fogalmazták ez inkább dalszöveghez hasonlít4
azért szerkezetileg egy vers máshl van....
(rímképek-metafora-szimbólumok..az több kéne hozzá)
5/5 anonim válasza:
Végig olvastam és nekem nem tetszett,annyi problémám van vele,hogy néhol alig rímelő asszonáncokat használsz,máshol megösszecsengő címeket,továbbá szerintem nem baj, ha nem azonos a szótagszám, de ne legyenek ekkora különbségek a sorok között és próbàlj meg a hangzásvilágra is figyelni. Ha ezeken javítasz,akkor lehet belőle jó vers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!