Hol tudnám eladni rajzaim és festményeim? Milyen festményekre és rajzokra van igénye az embereknek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 17:49
1/10 anonim válasza:
Elsősorban dekorációs jellegű hatalmas méretű absztrakt festményekre. Ami illeszkedik egy ház lakberendezési stílusához. A többi ismert kortárs festményét vásárolja. De ha te festessz, rajzolsz, akkor egyedi és igényes legyen. Az igénytelen pacsmagolt tájképek ideje már lejárt szerintem, amiket vásárokban is árultak/árulnak még ma is talán. Hogy hol tudnád eladni? Facebook, instagram? De csak ha nagyon jó vagy abban, amit csinálsz, és egyedi stílusod van.
2/10 anonim válasza:
Linkelj be a képeidből, hogy okos tanácsokat adhassunk.
3/10 anonim válasza:
Fészbukon elég sok művész hirdeti az alkotásait, és nagyon szoros a mezőny. Grafit rajzok, és festmények is fénykép minőségűek, azokra elég sok az érdeklődő. Van "vegyél hazait" csoport is, ott ugyanez a helyzet. Ha ilyen szinten tudsz festeni, akkor ott pl hirdetheted. De ha ilyen gyerekrajz stílusban nyomod, akkor ne égesd magad.
4/10 anonim válasza:
Attól függ mennyiért adod. Én imádom a művészetet, de nincs 5 jegyű összegem egy festményre. Ha te is imádod és mindened az alkotás, akkor is szívesen csinálod ha nem gazdagszol meg belőe és ezáltal egy emberi árban meg tudunk egyezni, meg persze van olyanod ami tetszik, üzletelhetünk :) De ha ragaszkodsz a lóvéhoz, nem én vagyok az embered.
5/10 anonim válasza:
Giccses, fotóról másolt hipperalista képekre vagy ahogy az első is írta, dekorációs absztrakt festényekre van leginkább igény.
7/10 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem értem a lepontozást. Festek, és a saját tapasztalataimat írtam le, hogy tőlem miket szoktak rendelni. Szerintem semmi bántót nem írtam, ellenben a kérdésre valaszoltam.
8/10 anonim válasza:
1-es vagyok mit hisztizel 5-ös válaszadó? Engem 59 %-ra pontoztak le, pedig 20 éve festek képeket. Engem nem rendít meg, hogy ki mennyire pontoz le.
9/10 anonim válasza:
Nekem leginkább a húszezer forintos bankjegyek jönnek be... Persze, ha lesz majd ötven ezres, lehet, hogy megváltozik az ízlésem.
10/10 anonim válasza:
#9 szívesen festek neked egy húszezres bankkegyet, egy ugyan olyan valódi bankjegyért cserébe. Akár a régit is, ha az jobban tetszik, én is elfogadom a régit cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!