Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudok rendelni 72 darabos...

Hol tudok rendelni 72 darabos Prismacolor Premier Soft Core-t?

Figyelt kérdés

Már mindenhol néztem, de kb sehonnan nem tudok. Amazonról nem szeretnék, mert néztem, és sokkal drágábban adja mint az eredeti ár. kb.45-50 ezerért kiszállítással együtt. És úgy állítja be hogy a 72 darabos 18.000, de a kiszállítása 22-30 ezer forint. Szóval ilyen átverés, hogy a szállításban benne van még a plusz ceruza ára, és még + szállítási díjat számol fel.

Eredeti árán 30ezer forint. Az nem zavar ha 4-5-6 ezer lenne a kiszállítás.Tudtok valamit esetleg, hogy honnan lehetne rendelni?

2020. jún. 6. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én aliexpress-ről rendeltem, ingyenes szállítás, kb 27K, eredeti, jól be volt csomagolva, nem tört el egynek a belseje sem. A kiszállítás nekem elég hosszú volt, de a veszélyhelyzet miatt több ideig tartották ott stb. Hogyha szeretnéd elküldhetem a linket, de hogyha az aliexpress keresőjébe beírod, ki fog adni több hirdetést is, mind ugyanattól az eladótól, és valószínű neked is csomag pontra küldi majd, nekem is így volt.
2020. júl. 6. 20:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Légyszi küldd el :)
2020. júl. 8. 21:39
 3/3 anonim válasza:
Légyszi nekem is!
2021. márc. 20. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!