Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Honnan tudom, hogy jó-e amit...

Honnan tudom, hogy jó-e amit rajzolok csendéletet? Gondolok itt az elcsúszásra

Figyelt kérdés

Mert csakorolhatok én akármennyit,ha nem tudom hol rontok és mit kéne még javítanom.

Mert órán van olyan, hogy én úgy látom a dolgot, de a tanár nem,végül kiderül, hogy neki van igaza.

2020. jún. 5. 15:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
+ nekem is tudnom kell kijavítanom magam
2020. jún. 12. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Huha. Elég necces kérdés :D látatlanban nehéz bármit mondani.

Amit így rajz nélkül mondani tudok:

Mindig vizsgáld meg az arányokat a ceruzáddal és komponáld a munkád.. az elipsziseknek ne legyen szöge. az irányokat is figyeld meg alaposan. Ha ezek passzolnak, akkor még ottvannak az apróságok-de az már nagyom munka függő.

A rajzaid nézd meg távolról (5m kb) és akkor jobban kiszúrhatsz hibát. Nálam bevállt.

2020. jún. 12. 14:59
 13/13 A kérdező kommentje:
Meg ma pohàr vizet akartam rajzolni, eddig tetszettek, de ma felmerült bennem, hogy mivan ha nem jó a pohár teteje. Ugyértem lehet nagyobb, vagy kisebb az elipszis
2020. jún. 12. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!