Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Textilre lehet vízfestékkel...

Textilre lehet vízfestékkel festeni?

Figyelt kérdés
Nem lenne kimosva vagy hasonló, csak beakarom színezni az anyagot. Nem akarok emiatt egy egész tubus textilfestéket venni ha meglehet oldani vízfestékkel is. Mennyire lenne egyenletes a hatás?

2020. máj. 20. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem, hogy érted. Egy textilanyagot akarsz befesteni egyszínüre, ami soha nem lenne kimosva? Nem tudom milyen célra szánod, de inkább felejtsd el.
2020. máj. 21. 01:25
 2/6 anonim ***** válasza:

1#...

Az anyagokat nem csak aktív használatra lehet befogni .

Kérdező...

Bármi mással előbb befested, mint azzal.

Nem kell egy egész szettes textíl festéket venned.

Vannak szinenként is.

Emellett picit használod agyadat, a 10 ujjacskádat és megtanulod az internet használatát!

Amennyi időt vár itt az ember 1 válaszra... s lehet nem is jót kap.

Ha valaki valamit csinál, azt csinálja rendesen.

Vannak emberek akik pár száz ft miatt spúrkodnak.

Ha én alkotóként spúrkodnék az nem csak a minőségen rontana és kb elveszíteném a vevőim/megrendelőim.

Ha nem műszálas anyagról van szó festheted ételszínezékkel is úgy, mint a tojást.

Ha a legolcsóbbra utazol.

Az más kérdés, hogy én nem szórakoznék, venném ami kell.

2020. máj. 21. 07:21
 3/6 A kérdező kommentje:

A későbbiekben (ha tetszene a dolog), több színt is szeretnék alkalmazni, viszont sajnos nem tudom megengedni, hogy vegyek 5-6 féle textilre való festéket, ezert gondoltam a temperára, mert abból nagyon sokféle színem van itthon.. Esetleg akrillal megoldható? Ha nem, akkor nyilván így jártam, ez van, nem fogok venni festéket külön. Nem eladásra kerül az ebből készült "alkotás".

[link]

Ez ihletett meg. Nem pont ezt akarom megfesteni-hímezni, csak ötletet adott

2020. máj. 21. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként az első dolog az volt, hogy böngészőn néztem utána, mert nem az voltam a fő kérdésem, hogy mivel lehet még, hanem hogy vízfestékkel lehet-e. De találtam itthon akrilfestéket, talán az is megteszi. Délután kipróbálom mindkettőt
2020. máj. 21. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Akrillal jobban jársz, vízfesték nem fog jól viselkedni rajta, szét fog folyni. De az akril jó lesz, csak feszítsd ki az anyagot és ne fess túl visesen, ha pontos kontúrokat akarsz.
2020. máj. 21. 10:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom
2020. máj. 21. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!