Hogyan tudnék eligazodni a versírás szabályai között, hogy rövid időn belül tudjak írni egyet?
Tudom, hogy lehetetlen néhány nap alatt elsajátítani a költészet rejtelmeit. Feltehetően arra is kevés a rendelkezésre álló idő, hogy annyi tudást birtokába jussak, amely egy épkézláb vers megírásához kell, de utóbbira mégis kísérletet tennék.
A téma adott, mondhatni pontosan tudom, hogy mit szeretnék vers formájában átadni. A bonyodalmat az adja, hogy számos rímfajta létezik, nem is beszélve a lehetséges formai követelményekről, a verselésről, és a szótagszámról. Tudtam, hogy nem egyszerű verset írni, de arra sem gondoltam, hogy ennyire elveszettnek fogom magam érezni.
Esetleg tudnátok adni néhány tippet? Tényleg nem szeretném megváltani a világot, akinek írnám már a szándékot is rendkívül értékelné, de szeretnék ennél többet nyújtani, és valami olyat alkotni, aminek az olvasása némi élvezetet is kínál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!