Hová tűntek a budapesti utcákról és aluljárókból a közép- és dél-amerikai indiánnak öltözött zenészek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 16:58
1/9 anonim válasza:
Kb az összes utcazenész eltűnt, mivel nekik is otthon kell maradni, meg forgalmuk sincs. Kettőt ismerek személyesen, egyik se ment ki március közepe óta.
3/9 A kérdező kommentje:
Már évek óta nem látok egyet sem.
2020. ápr. 23. 17:37
5/9 anonim válasza:
nyugatabbra mentek, ahol jobban lehet keresni a zenével. de már egy együttes csak 2-3 emberből áll, félplayback szart játszanak sajnos.
6/9 anonim válasza:
Nem tudnak átmászni a kerítésen.
7/9 anonim válasza:
Kihaltak a maja világvégén, 2012-ben.
8/9 TappancsMancs válasza:
Szerintem nem csak annak öltöztek, hanem tényleg indiánok voltak, az arcuk alapján. Mondjuk én nem tudom hova mentek, de én a nyugatabbra költözést gondolom rá megoldásnak, mint egy válaszoló is írta. Nyilván ugyanannyi idő alatt többet keresnek, jobbak a fizetések, stb.
Tutttam hogy a járványt nem hagyjátok ki :D Útytuttam :)
9/9 anonim válasza:
Békeidőben Kelenföldön szokott egy lenni, kb 8-10 óra között heti 2 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!