Van itt valaki, aki mondana véleményt a verseimről?
19 éves vagyok, és már egészen kicsi korom óta írogatok verseket. Az elsőt 9 évesen írtam, azóta már bőven eltelt 10 év, de ezalatt az idő alatt csak párszor kértem róluk véleményt, már itt Gyakorin is.
Egy éve elküldtem néhányat a tanáromnak, de azóta sem válaszolt, illetve egy írónak akivel találkoztam. Ő is megígérte, hogy visszajelez még a héten, de ennak is már két hónapja, szóval ehhez nem fűzök sok reményt.
Ezért most újra itt, szeretnék róluk őszinte véleményt kérni. Amiben lehet, szeretnék fejlődni, és szeretném tudni azt, hogy jó úton haladok-e vagy sem.
Minden álmom, hogy egyszer kiadják a műveimet, amihez nem tudom, hogy elég-e az a szint, amit jelenleg tudok.
Privátban küldöm a verseimet. És előre is köszönöm azoknak, akik veszik a fáradságot és visszaírnak.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!