Valaki aki kreatívabb gondolkozású ember, tud nekem segíteni?
Hogyan lehetne egy képen vagy egy rajzon azt érzékeltetni, ábrázolni hogy egy-egy adott kép egyértelműen az értelmünkre, szellemünkre hat, egy másik az érzelmeinket váltja ki, azaz a lelkünkre hat erősebben és megint mások, pedig a testünkre is hatást gyakorolnak?
Bocsánat, ha rossz kategóriába írtam.
Az értelmes, segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
Leragadtam annál, hogy a testre is hatást gyakorolhat egy kép. Van olyan kép amire reagál a testem, de nem tudom te pontosan mire gondoltál.
Olyasmivel próbálkoznék, hogy előbb egy érzelmekre ható képet keresnék, és annak egy részét alakítanám szerkezeti képpé, pl. egy testrész anatómiai ábra lenne rajta, vagy egy gép belsejét mutatnám meg.
De ami egyből készen eszembe jutott az And Justice for all album borítója, rajta az átalakított istennő képével, ami eredetileg bekötött szemmel mérlegel, nem nézi ki tette amit, nem befolyásolható, nem megvesztegethető, és ezen a képen az igazság elbukik. Ez egyrészt tudatra hat, az igazságszolgáltatás szimbóluma, ami egy következetes elvrendszer, ugyan akkor igazságtalanság került ebbe a rendszerbe, és ez érzelmeket vált ki az emberekből. Az én testemre mindez úgy hat, hogy sok Metallicát kellett hallgatnom. :)
Elsőnél, számpk, egyenes vonalak, egyenes vonalú mechanikusabb jellegű ábrák.
Érzelmeknél, görbe vonalak, össze—vissza szerkezetű random görbe vonalak sokasága.
Testre hatáshoz a fizikálisság szimbolumait kell valahogy ráalkotni a képre, meg sötéttebb, barnább, pirosas színeket használni.
Meg különféle kélyedések, alakok. Nem tudom mennyire változtatható a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!