Titeket is zavar az Algoflex reklám?
Figyelt kérdés
Nem a teljes reklám, csak az animált jelent, amikor a mókus a cölöpbe veri a fejét. Szándékosan. Többször is. Nem véletlen. Nem egyszer. Szándékosan. Többször is. Engem már rohadtul zavar, szerintem nagyon nem vicces, ellenben nagyon idegesítő. Erőszakos, irreleváns, szánalmas jelenet. És bármelyik adót nézem, minden húsz percben látom, legalább háromszor. Még egy plakáton is láttam pár napja. Egy kisgyermek három másodpercig bámult értetlenül a plakátra, majd földhöz vágta magát, és sírva fakadt. Milyen világban élünk?2020. febr. 25. 00:50
11/18 anonim válasza:
Nem. Minek kéne zavarnia benne?
12/18 anonim válasza:
Nem zavar, ez a reklám még pont, hogy nem zavaró. Engem a "Helló, Ákos vagyok" idegesít. :D
13/18 anonim válasza:
Engem az "irreleváns" szó folyamatos és helytelen használata zavar.
14/18 anonim válasza:
Sose bízz olyan gyógyszerben, amelynek a nevében a "flex" szerepel!
15/18 jdfGabrella válasza:
Volt olyan hogy hosszú évekre eltűntem, mert ezen az oldalon olyat reklámozzák hogy 1 nagymama elevenen megnyuzza magát. Ehhez képest az Algoflex reklám semmi.
16/18 Alex Fly válasza:
Engem alapvetően a reklám zavar. Ezért is nem szoktam tévét nézni...
17/18 anonim válasza:
#7 eeeees most elkezdett szólni a fejemben :D 😫
18/18 anonim válasza:
Engem nem zavar mert sose láttam, tvt évek óta nem nézek, neten meg le vannak tiltva a reklámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!