Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Titeket is zavar az Algoflex...

Titeket is zavar az Algoflex reklám?

Figyelt kérdés
Nem a teljes reklám, csak az animált jelent, amikor a mókus a cölöpbe veri a fejét. Szándékosan. Többször is. Nem véletlen. Nem egyszer. Szándékosan. Többször is. Engem már rohadtul zavar, szerintem nagyon nem vicces, ellenben nagyon idegesítő. Erőszakos, irreleváns, szánalmas jelenet. És bármelyik adót nézem, minden húsz percben látom, legalább háromszor. Még egy plakáton is láttam pár napja. Egy kisgyermek három másodpercig bámult értetlenül a plakátra, majd földhöz vágta magát, és sírva fakadt. Milyen világban élünk?

2020. febr. 25. 00:50
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Mielőtt valami mocskolódó, irreleváns troll betalálna, itt a link, de ne nézd meg. Rosszul leszel tőle.

https://www.youtube.com/watch?v=mU9hEh1E2ls

2020. febr. 25. 00:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lettem tőle rosszul, de ez szerintebb durvább. Csak erős idegzetűeknek ajánlom!

[link]

2020. febr. 25. 01:33
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Mi még ilyen rajzfilmeken nőttünk fel (Jerry fejbeveri Tomot a palacsintasütővel), a mai hőpihéknek persze attól még lehet traumatikus.
2020. febr. 25. 02:26
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, ez semmi, szoktál te rajzfilmeket nézni?!
2020. febr. 25. 06:22
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Engem az zavar, hogy a hasonló reklámokat időként medszakítják valami pocsék műsorral!
2020. febr. 25. 06:39
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Amikor nekem fáj a fejem, nem csak a falhoz verném, hanem legszívesebben beleállítanék egy fejszét vagy kiszedném az egyik agyféltekém. Szóval hogy most a kis mókus veri a fejét a falba, nem hat meg.
2020. febr. 25. 07:46
 7/18 Andi80018 válasza:
100%
Engem ez az Artelac reklám irritál, az a szemcsepp. Borzasztóan idegesítő a zenéje. Még jó, hogy csak reggel hallgatom a tévét. :-D
2020. febr. 25. 09:05
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Nem nézek olyan szennycsatornát (ahogy Hofi mondta "kanálist"), ahol ilyet adnak. Alapvetően TV-t is csak szökőévente nézek, és rohadtul keveset, erősen válogatva.

Olyan műsort meg sem nézek, amit megszakítanak idióta reklámokkal, és ha mégis, akkor AZONNAL elnémítom a reklám hangját és kimegyek arra a 10 percre a konyhába. Ezt már évtizedek óta csinálom, és kiválóan működik.

2020. febr. 25. 10:12
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

Csak szólok, hogy ez szándékosan ilyen.

Arra való, hogy rögtön megfájduljon a fejed tőle.

Én betiltanám az ilyet.

2020. febr. 25. 10:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kb folyton megy a tévé, ennek ellenére csak ritkán "nézem" szó szerint. 95%-ban csak hallgatom, csak azt nézem, ami érdekel, szóval a reklámokat meg pláne nem bámulom. Így bevallom még nem is láttam az általad említett mókust, de igen, az "algoflex" szó rémlik, és egyelőre még nem idegesített.

Idegesítő számomra a gusztustalan reklám, amikor arról dumálnak, hogy puffadnak, megy a hasuk, stb.

Idegesítő volt a bugyuta hülegyerek ábel, aki semmiről sem tudja, hogy az mi.

Idegesítő volt a Knorr reklámja, amire egyszer véletlen odapillantottam, és láttam, hogy a nő ocsmány módon bánik az étellel, durván keveri, dobálja, zabálja...undorító.

Idegesítőek a gügyögős gyerekes reklámok, most szerencsére nem tudok ilyet. Ja, a baba volt egy ilyen randa reklám, hogy hisztizett a kölök, hogy nem fürdik...

Stb.

Az algoflex szerencsére még számomra semleges. :)

És hogy legyen egy pozitív is:

A Milli reklám nagyon jó volt, amiben énekelték, hogy "mi a mosoly, egy kis görbe..." Meg a másik Millis, amikor az autóból kihajoltak, stb, annak is nagyon jó volt a zenéje, kár, hogy az már nincs. Sajna a Millinek most már jellegtelen reklámja van.

2020. febr. 25. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!