Titeket is zavar az Algoflex reklám?
Mielőtt valami mocskolódó, irreleváns troll betalálna, itt a link, de ne nézd meg. Rosszul leszel tőle.
Nem lettem tőle rosszul, de ez szerintebb durvább. Csak erős idegzetűeknek ajánlom!
Nem. Nem nézek olyan szennycsatornát (ahogy Hofi mondta "kanálist"), ahol ilyet adnak. Alapvetően TV-t is csak szökőévente nézek, és rohadtul keveset, erősen válogatva.
Olyan műsort meg sem nézek, amit megszakítanak idióta reklámokkal, és ha mégis, akkor AZONNAL elnémítom a reklám hangját és kimegyek arra a 10 percre a konyhába. Ezt már évtizedek óta csinálom, és kiválóan működik.
Csak szólok, hogy ez szándékosan ilyen.
Arra való, hogy rögtön megfájduljon a fejed tőle.
Én betiltanám az ilyet.
Nálunk kb folyton megy a tévé, ennek ellenére csak ritkán "nézem" szó szerint. 95%-ban csak hallgatom, csak azt nézem, ami érdekel, szóval a reklámokat meg pláne nem bámulom. Így bevallom még nem is láttam az általad említett mókust, de igen, az "algoflex" szó rémlik, és egyelőre még nem idegesített.
Idegesítő számomra a gusztustalan reklám, amikor arról dumálnak, hogy puffadnak, megy a hasuk, stb.
Idegesítő volt a bugyuta hülegyerek ábel, aki semmiről sem tudja, hogy az mi.
Idegesítő volt a Knorr reklámja, amire egyszer véletlen odapillantottam, és láttam, hogy a nő ocsmány módon bánik az étellel, durván keveri, dobálja, zabálja...undorító.
Idegesítőek a gügyögős gyerekes reklámok, most szerencsére nem tudok ilyet. Ja, a baba volt egy ilyen randa reklám, hogy hisztizett a kölök, hogy nem fürdik...
Stb.
Az algoflex szerencsére még számomra semleges. :)
És hogy legyen egy pozitív is:
A Milli reklám nagyon jó volt, amiben énekelték, hogy "mi a mosoly, egy kis görbe..." Meg a másik Millis, amikor az autóból kihajoltak, stb, annak is nagyon jó volt a zenéje, kár, hogy az már nincs. Sajna a Millinek most már jellegtelen reklámja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!