Mit adjak ajándékba a kedvenc zenekaromnak?
Figyelt kérdés
Kedvenc zenekarom koncertjére fogok menni. Szeretném őket meglepni egy kis ajándékkal. Szerintetek mit adjak nekik ajándékba? Illetve szeretném nekik megmonda hogy mennyire szeretem őket fontosak és sokat jelentek nekem de hogy mondjam hogy ne legyek túl sok és ne tűnjek őrült idegesítő rajongónak? Gondoltam hogy veszek nekik egy plüsst és megmondom hogy hozzon nekik hogy remélem szerencsét hoz majd nekik erről mi a véleményetek?2020. febr. 9. 17:02
2/4 anonim válasza:
Már az nagyon nyomulós hogy ajándékot akarsz nekik adni
Az meg még gázabb hogy egy ilyet
Inkább felejtsd el a dolgot, odamehetsz beszélgetni, de te nekik akkor is csak egy idegen ember vagy, ne vidd túlzásba
3/4 anonim válasza:
Ajándékot ne vegyél nekik, mert úgyse fogják megtartani. De ha van dedikálás a koncert után, ott odamehetsz hozzájuk és megmondhatod, hogy szereted a zenéjük, esetleg vidd el az egyik CDjük, hogy dedikálják. Ettől nem leszel idegesítő rajongó. Csak ne tapadj rájuk.
4/4 anonim válasza:
Írd le színessel, filccel, össze-vissza folyva vidám elrendezéssel, vidám kinézettel valamelyik dalszövegüket. Tehát bárhogy írhatod, az sem baj, ha nem egymást követik a sorok, hanem kanyarognak össze-vissza, csak nézzen ki jól; meg ez amúgyis ilyen kedves lesz; meg személyes, szóval ha mondjuk még nem nézne ki jól, akkoris biztos örülnének neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!