Színházi előadásoknak miért nincs fóruma, ahol meg lehetne beszélni, hogy kinek hogy tetszett?
Vagy van, csak még én nem találkoztam vele?
A filmekre rákeresve ezer véleményt találunk, meg cikkeket, kritikákat.
Színházi előadásnál nagyon ritkán találkozok akár csak egy cikkel is, de véleménnyel meg egyáltalán nem.
Pedig a színház, ahová járok, közel 500 férőhelyes (nem Budapest), és 2-3 hónapig műsoron van egy darab, tehát több ezren, több tízezren látják.
Nincs igény ilyen platformra, vagy mi az oka?
Én nem üzemeltetek honlapokat...
Nem is értek hozzá.
Van állásom, ami más jellegű.
Akik pl. a port.hu-t és ilyen oldalakat üzemeltetnek, nekik ez a profiljuk.
Első: szerintem te se nagyon voltál még.
Közel sem igaz az állítás, hogy főleg 50 felettiek járnának.
Rengeteg a fiatal, tizenévesek, huszonévesek, harmincasok.
Én is teljesen vegyes előadásokra járok, nem csak komoly, klasszikus előadásokra, így többféle stílusnál is látom, hogy sok a fiatal.
Egyébként, még ha igaz is lenne, ma az 50+ -osok is erőteljesen neteznek, a buszon, villamosok ők is ugyanúgy a facebook-ot pörgetik, mint a tinik.
60+ -os szüleim is ott játszanak, de ma már nagymamák is ott videochatelnek az unokákkal, nem vezetékes telefonon beszélnek, mint régen.
Az elsőnek fogalma sincs, miről beszél. :)
Kérdező: van fórum! Igaz, nem olyan aktív, mint 10 éve, amikor ott éltük kb. az életünket :D, de van!
lapforum.lap.hu - ezen belül musical.
Még ha nem is musical műfajú, amit te szeretsz, akkor is itt érdemes nézelődni, mert ez a legaktívabb.
Megnéztem, sajnos ott inkább celebekről van szó, akik részben színházi színészek.
Én a debreceni Csokonai Színházba járok, az itteni előadások érdekelnének, nem ilyesmi, mint pl. Bereczki Zoltán rajongók, vagy Mészáros Árpád Zsolt élete.
De azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
Van facebook csoportunk. Nézőtér (nézői szemmel) a csoport neve.
Nem csak 50+
20/F
De jó, ezt is megnézem! :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!