Létrehoztam egy oldalt a Facebookon, amelyen a verseimet írom ki. Hogyan tegyem népszerűbbé magamat?
Másold ki a fanpage oldalad linkjét, és oszt meg bejegyzésként az ismerőseidnek.
2. Emeld ki a bejegyzést de azért kell fizetni attól függ hány emberhez akarod hogy elérjen.
Semmi értelme. HA jó versek, akkor sem. Csoportokba belépni, és ott posztolni, annak sincs értelme.
Egyrészt tapasztaltam, másrészt az embereknek nem a kulúrára van igényük, hanem a tömegsz_rokra, amik jól "fogyaszthatóak" és egy bizonyos szint alatt vannak - Ami már általános.
Meg még annyi, hogy a csoportokban meg főleg nyugdíjasok vannak, vagyis jobban mondva nyuggerek. :D Nézd meg a poetot is, ott is 75-80+ évesek vannak. (De találkoztam már 100 évessel is, nem vicc!).
Ilyen oldalakon, csoportokban, ahol ők vannak többségben, ott csak a kölcsönös nyalás megy. Nézz meg egy poet vers alatti kommentmezőt. Ilyen kommentek vannak, hogy "Gratulálok a versedhez, puszi Jolánka néni"... semmi értelme hidd el, és nyugodtan le is lehet pontozni, attól a valóság még ez.
Ha komolyan írsz és verses valamit akarsz, akkor keress inkább pár embert, akivel össze tudsz jönni sörözőben, cukrászdában, könyvtárban vagy akárhol, és ott minőségi időt töltetek el. Más még az időbefektetést sem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!