Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ugye milyen rosz érzés amikor...

Ugye milyen rosz érzés amikor valmilyen művészi képet nem sikerült lefényképezni és nem lehet visszahozni?

Figyelt kérdés
Volt egy épület itt a k=ozelben ahol lakok gorkí panelok lepukkant hely volt tele volt grafitikkel úgy bánt soha nem fogom viszont látni azokat grafitiket azokat a művészi írásokat úgy bánt hogy nincs meg lefotozva hogyan tundám kiverni a fejemből????? mert sehogy nem tudom visszahozni sehogy sem valkinek lehet lehet fényképe érdeklődni kellene szerintetek is ??

#panel #graphiti
2020. jan. 24. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor ezt most probald meg ujra, csak magyarul, ep mondatokban.
2020. jan. 24. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:
azt akartam írni ,hogy milyen rossz mikor nem lehet viszahozni művészi képeket volt régena a közelben egy lepukkant hely ahol nagy épület ált és tele volt graphitivel úgy hívtam gorkí panelok és milyen rosz hogy nem lehet visszahozni nem tudom ,hogy mik voltak ott a graphitik a képekre vagyok kiváncsi hogy mik lehettek ott semmi pénzért nem lehet viszhozni hiába v fizetek érte egszeréuen nem lehet őket visszahozni
2020. jan. 25. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!