Melyik volt számotokra Gesztesi Károly munkásságának fénypontja?
Olyan hihetetlen és szomorú hogy itt hagyott minket, remek színész és szinkronhang volt, istenadta tehetség! El sem hiszem... :(
Nektek mi tőle a legkedvesebb emléketek, melyik az a filmes, sorozatbéli, színházi vagy szinkronmunka tőle, amelyiket a leginkább kedveltétek?
Nyugodjék békében!
Nem értem miért kell lepontozni azért mert az igazságot írtam le?!
Igenis rendbejött! Csak tudom, mert oda járok én is! Ti nem tudjátok milyen problémái voltak, mikkel küzködött. És hogyan változott meg! Hogy mennyire szerette a Bibliát olvasni! Stb...
Tényleg azt nyilatkozta legutóbb, hogy rendbe jött az élete, és a színjátszás is nagyon pörög neki.
Mármint a színházi karrierje.
Tavaly körülbelül 200 darabban játszott, és nagyon szerette a környezete, de ez elmondható rólunk is hogy szerettük őt, egy generációt nevelt fel a szinkronhangjával, és jelenlétével.
Nekem a Friday 1995 c. filmben szinkronizált Ice Cube a kedvencem hangom tőle, szerintem nagyon eltalálták, mikor őt választották.
Számomra a legemlékezetesebb szinkronmunkái:
Sylvester Stallone, Vin Diesel, Shrek, Sulley (Szörny RT)
és még számos színész nevét fel lehetne sorolni, akiknek hangszálaiba bújt Karcsi, szegényebb lett a világ nélküle.
Ez valóban megrázó, és tragikus.
Isten nem tesz különbséget, neki most jött el az ideje, ahogy mindannyiunknak el fog jönni. Tehetséges, szeretetre méltó ember volt, és a szakmájában kiemelkedő. Remélem, hogy odaát is megmarad ez a személyisége, és szeretete.
Nyugodjon békében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!