Kérhetek őszinte véleményt erre a versre?
Köd
Elszállt belőlem az érzés
Érzem hogy fölösleges a létezés
Ő öntötte belém a lelket
Most pedig ő nyitotta fel a sebet
Hiányzik a szép mosolya
Nem találtam még ilyen embert, soha
Hiányzik a nevetése
Hiányzik a lágy apró érintése
Nem lesz mellettem soha többé
Mégis érzem, hogy bennem marad örökké
Mindig csak vágytam rá
Bárcsak ő is megtudná
Még csak a hangját sem hallhattam
Mi rosszat mondhattam?
Ennyire szörnyű barát lennék?
Bárcsak újra megfelelnék
De már nem kellek neki
Hogy fogok így mást szeretni?
Bennem él az emléke
De csak ennyit mondott...vége
Őszinte véleményt kértél, szóval remélem nem sértődsz meg. A rímek sokszor nem a legacélosabbak, a szótagszám pedig sokszor brutálisan csapong.
Valamint ami a tartalmat illeti, értem ugyan, hogy miről szól, de elég közhelyes és fantáziátlan a tálalás. Nem mozgattál meg bennem semmit, csak olyan, mint egy sima, száraz leírás a lelkiállapotodról, csak épp soványka rímekbe szedve.
Tessék több verset olvasni, inspirálódni, költői eszközöket használni :) Jó lehet ez még később!
Lehet, hogy irodalmilag nem mestermű, de annál őszintébb.
Remélem, találsz egy olyan lányt, akinél nem lesz szükség rá, hogy ilyen verseket írj. ;)
Köszönöm mindenkinek az építő kritikákat! (Akik pedig csak úgy oda írtak valamit azok remélem jól aludtak az este)
Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, csak ha olyan történik velem, akkor is ritkán.
Több verset fogok olvasni, amúgy is érdekel hogy hogyan fejezik ki magukat az emberek ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!