Kérhetnék kritikát a rajzaimmal kapcsolatban?
Kíváncsi vagyok mit gondoltok róla, őszintén az ismerőseim véleményét már kikértem, viszont úgy érzem hogy csak azért dícsérik a rajzaimat, mert én csináltam őket és nem akarnak megbántani vagy ilyesmi. Ezért is fordultam a gyakorikérdések felé.
Általában anime és kpop fanartokat csinálok, sajátos stílusban. Egy rajz kb. 6-8 óra szokott lenni.
A rajzaim:
Tudom, hogy még vannak hibáim és van hova fejlődnöm.
19 éves vagyok, ha ez számít valamit.
Köszönöm előre a véleményeket.
Döntsd el mit szeretnél a hátterbe.
Nézz fotókat, ott milyen háttér van?
Amik főleg érdekelnének azok a nagyvárosok/épületek.
Azon belül is az ilyen futurisztikus nagyvárosok:
Amikor videókat néztem róla, olyan egyszerűnek tűntek. De, amikor én próbálkoztam meg vele, hát... azt még a katasztrófa filmek is megirigyelték volna.
Jobbnak látom először a sima épületekkel próbálkoznom.
Ilyen lett az első próbálkozás:
Milyen lett?
Még mindig szép a stílusod és bőven elférne bármelyik képregényben, játékban - énszerintem.
A színek jók, a hangulat jó, csak hát dőlnek egy kicsit azok az alakzatok :D Valahogy úgy érzem, hogy elsunnyogtad az alapokat és már ugrottál is a portrékra. Akár így volt, akár nem, én megértem azt, aki így csinálja! A kocka rajzolás kevésbé izgalmas, mint a portrézás vagy figura rajzolás. De érdemes lenne jobban belemásznod, maketteket készíteni magadnak papírból és gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
Jól sejted tényleg elsunnyogtam és szerintem sokan mások is, akik szintén autodidakta módon tanulják a rajzolást.
De még annyi kifogásom lenne, hogy a program amiben rajzoltam nincsen vonalzó. Szóval, elég nehéz volt így. Valószínűleg inkább úgy fogom csinálni, hogy előtte papíron megcsinálom a vázlatot, majd úgy viszem át a gépre. De a makettes ötlet is jól hangzik, talán egyszerűbben is, mintha csak papíron szerkesztgetnék.
Köszönöm a tanácsokat :)
Persze, persze... mindenki csak azt mondja rajzoljak valami mást... Bele sem gondolnak, hogy amit csinálok azt azért csinálom, mert szeretem.
Btw. Már abbahagytam a rajzolást. Nem való nekem ez a hobbi. Kiéget érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!