Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok a Poet.hu-ról?...

Mit gondoltok a Poet.hu-ról? Érdemes oda beküldeni verset?

Figyelt kérdés

2019. nov. 28. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlom. Ott csak a seggnyalás megy.
2019. nov. 28. 20:49
 2/5 anonim válasza:
100%

"versedet szívvel olvastam!

csókol, Jucika"

2019. nov. 30. 03:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi az az érdemes?

Én például szoktam és néha véleményezni is szokták, tehát nekem hasznos.

Ott ugyanúgy fogják olvasni, mint bárhol máshol.

2019. nov. 30. 04:59
 4/5 anonim válasza:
Ha az a célod, hogy megoszd a verseidet más, hasonló érdeklődésű emberekkel, akkor megéri. Ha építő kritikát szeretnél, akkor már kevésbé jó az oldal. Sokszor csak azért kommentelnek emberek másk versei alá, hogy követőket szerezzenek. Észrevehető, hogy néhány ember közös gangben egymást ajnározza, tekintet nélkül a vers mindőségére. Emiatt vannak pocsék versek tele kedvencnek jelölésekkel, dicséretekkel és szuper versek komment és "lajk" nélkül. Viszont ha még semmilyen platformon nem osztottad meg az írásaid, egy próbát érdemes tenned miért ne alapon.
2019. nov. 30. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

No, az eddigi véleményeket én is osztom - zömmel.

Nem érdemes. Az irodalmamért valami oknál fogva rajongó, ám íróknak pocsék, tehetségtelen emberek tonnaszámra tolják föl rá verseik. És teljesen mindegy, hogy az éppenséggel egy száradt lószar, vagy egy épphogy olvasható valami (mer' az "épphogy olvasható valami"-nél jobbat ott te nem olvasol), agyondicsérik egymást, s különösképp nevetséges a sajátos szavajárásuk: "Szívvel olvastalak, Gyuri!" vagy "Remek vers, szívet hagyok, Ancsa". Jah, apropó, jut is eszembe, bár nem föltétlen vonható az oldal bugyutasága s eközött párhuzam, de zömmel nyugdíjas vénasszonyok látogatják az oldalt, ímmel-ámmal 40-50 éves jóemberek is, s itt-ott elvétve fiatalabbak. Mármost ami a kérdés második felét illeti, ha te beküldesz oda egy verset, az majd csak napokkal később kerül ki, merhogy több ezer másik rosszabbnál-rosszabb gagyi vers van várólistán, aztán ha kikerült a versecskéd, amihez tán 1-2 - 100%-ig biztosan - dicsérő kommentet írnak, utána nemsokra felkerül még másik 1000 vers, s onnantól tova a kutya nem nézi a te kis versed.

Ha átkopogtatsz a szomszéd öregasszonyhoz, s felolvasod neki, ugyan ott tartasz, mintha erre csodálatos oldalra tennéd föl.

2019. dec. 3. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!