Mit tegyek, ha nem tudok verset írni?
Figyelt kérdés
Van pár versem, jobbak, és kevésbé sikerültek. Azt veszem észre magamon, hogy mióta szerelmes vagyok, nem tudok verset írni. A szomorúságot, fájdalmat, lázadási vágyat ki tudom magambol adni vers formájában, de azokról már sokat írtam. Folyton csak rá tudok gondolni, és hogy ezt nem megírni, hanem megélni kell (mármint a szerelmet). De hiányzik a versírás. Tudom, ez egy elég ostoba kérdés, de nem tudnátok segíteni, hogy hogyan jönne egy kis ihlet?2010. júl. 14. 00:58
1/4 anonim válasza:
hát énekeld ki magadból vagy mittomén
nem lehetsz túl tehetséges, ha a szerelem nem ihlet meg
2/4 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, Vajda János járt hasonló cipőben, mint te. A viszonzatlan szerelemről gyönyörű verseket írt, de a házassága alatt nem ment neki a verselés. Ha valakinek tökéletes az élete, vagy minimum minden rendben, akkor arról nem nagyon tud mit mondani. Én a rajzolással voltam/vagyok így. Mióta párkapcsolatban élek, nagyon ritkán rajzolok, de azok a képek sem az érzelmekről szólnak, nem úgy, mint a régiek.
Ha nagyon hiányzik a versírás, akkor próbáld meg "megírni" a kedvesed, hogy milyennek látod, vagy milyen lesz a jövőd vele.
3/4 anonim válasza:
"Aki nem szeretei a bűzt, az ne menjen disznópásztornak."
4/4 anonim válasza:
Próbálj szerelmes verset írni. Vagy ha nem megy, kipróbálhatod a prózát is. Ott "szabadabb" vagy, bármit írhatsz,, egy novellában a kapcsolatotokról például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!