29 évesen meg lehet még tanulni rajzolni? Megérné?
Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 14:40
1/8 anonim válasza:
Meg lehet bármikor, de sokáig, sok-sok évig tart. Nagyon elszántnak kell lenni hozzá. De nem lehetetlen.
2/8 anonim válasza:
A jó grafikusra mindig van kereslet, és nemcsak idehaza. Tehát megéri, de rengeteg munkát kell belefektetned ám.
Én úgy látom, mangában még mindig nagy pénz van, erre érdemes lehet ráfeküdnöd.
3/8 anonim válasza:
Nézz utána a jobb agyféltekés rajztanfolyamnak.
4/8 anonim válasza:
A jobb agy feltekesen fenykeprol tanulnak rajzolni ugye? Erdeklodd meg elotte, hogy fenykepet masolnak-e, vagy elo modellt rajzolnak. Ha fenykepet, Akkor hanyagold, mert ugy soha nem lesz igazan tudasod. Keress hagyomanyosat, persze kepzett tanarral. A nelkul, nem fogsz terben gondolkozni, hacsak nem terbol tanulsz meg rajzolni. Bizonyos kessegek csak terrol valo rajzolas segitsegevel alakulnak ki, amiket aztan akkor is hasznositani tudsz, amikor fejbol probalsz rajzolni. A kep 2dimenzios vagyis pl az agyad nem fogja megtanulni, hogyan epul fel egy forma es, hogyan futnak egymasba, emiatt a kepzeletbol valo rajzolas is bajos lesz.
5/8 anonim válasza:
Hogy megérné-e? Minden tudás olyan kincs, amit soha el nem tudnak venni tőled.
6/8 A kérdező kommentje:
De meg lehet belőle élni?
2019. aug. 18. 18:03
7/8 anonim válasza:
Én 35 évesen kezdtem el olajjal festeni, Isten segített. Ezek a dolgok Isten ajándékai. Pl. akinek nincs érzéke a zenéhez, ne tanuljon gitározni pl., elvesztegetett idő.
8/8 anonim válasza:
Én meg 35 évesen kezdtem el olajat szőkíteni, Isten segített. Kár, hogy most egy rács választ el tőle, mert alaposan valagba rúgnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!