Szerintetek jók ezek a rajzok?
Ezt rajzra kellet csinálni
Van egy rajz(portré egy színészről) amit nem tudok megosztani itt,(pedig az egy olyan rajz amivel még elégedett vagyok)mert a privát profilomon van kint, de az a profilképe ennek a profilomnak, talán lehet látni.
Viszont érdekelne pár ember őszinte a véleménye a rajzaimról. Nem jártam tanfolyamokra meg különtanárhoz, ezeket is csak úgy itthon csináltam (kivéve a rajzórásat).
Köszönöm szépen!
Igen, az emberi arc az mindig kicsit furán ment nekem (azt a színeset direkt csináltam ilyen furcsára, ki akartam próbálni hogy nézne ki) meg sokat rajzoltam ilyen rajzfilmes/animés stílusba, és eléggé ráállt a kezem, szóval azért lehet hogy például néha nagyobb szemeket rajzolok, vagy csak az egész olyan rajzfilmes lesz.
Mégegyszer köszönöm <3
Szerintem is jók :-) Igaz, abszolút nem vagyok hozzáértő.
De a lényeg, hogy az írásod alapján igazán örömödet leled a rajzolásban. Szerintem ez az elsődleges haszon.
A másodlagos pedig, hogy tényleg jókat rajzolsz, persze a fejlődésre mindig van még tér, és ez így van jól. Az utolsó színes arc különösen tetszik.
Jók a rajzok,de nekem nem tetszenek mert túl szögletes minden.
De van akit ez ragad meg.
Ügyes vagy.
Azért az arányokat még tanulnod kell, és nem tudom, mennyi idős vagy, de a stílusod nem kiforrott. Ha nem is akarsz rajztanárhoz járni, vannak nagyon klassz rajzolást tanító könyvek és Youtube videók. Ha embert ábrolsz, az arányokra nagyon kell figyelned. A tónusozásod kusza, az tetszik, hogy nem maszatolsz, de vonalas tónusozásnak is van egy rendje. Viszont az utolsó kép alapján azt látom, hogy kreativitásod van, ami nagyon hasznos és érdemes lenne a többi dologra ráfejlesztened. Emberábrázolást úgy is lehet gyakorolni, hogy megkérsz valakit, hogy üljön neked modellt vagy metrón, buszon skicceled az embereket.
A ruha gyűródései nagyon szépek, a nő arca viszont ormótlan és túl sovány, ami aránytalan. A színész portré felismerhető, de a nagy szemek miatt kicsit karikatúraszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!