Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kaptam ekkora átkot az...

Miért kaptam ekkora átkot az élettől?

Figyelt kérdés
Nagyon gátlásos, félénk ember vagyok mulya, életképtelen se barátaim se barátnőm nem volt, nem éltem meg semmit amit egy átlag ember meg él 24 évesen, szóval nagy lemaradásban vagyok, én hiszek abban hogy sorsunkat nem mi alakítjuk hanem a gének

2019. júl. 6. 17:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Miért kaptam ekkora átkot az élettől?" Mert túl sokat gépezel. A valódi élet offline. Én szóltam.
2019. júl. 6. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:

egyes vagyok

Megkaptam a privátodat. Ha komolyan veszed a válaszom, segít neked, ha ironikusan, akkor nem. C'est la vie.

A gátlásosság fejleszthető, lehet barátod, barátnőd, a mulyaságon túl lehet lendülni, stb stb. Persze hogy a gének akadályoznak meg abban, hogy megemeld a feneked és kimozdulj otthonról? Akkorák a génjeid, hogy nem férsz ki miattuk az ajzón? Ugye nem. Csak viccelek.

Az eredményeket persze nem adják ingyen. Meg kell dolgozni értük.

Sok sikert!

2019. júl. 6. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:

A gátlások levetkőzése ugyanolyan munka, mint e kert rendbe tétele: kell egy terv, vannak hozzá eszközök szerszámok, időt kell szánni rá, stb. Csak össze kell szedned magad és belevágni. Persze az ember elbukik sokszor, a titok az, hogy sok plusz egyszer kell hozzáfogni.

Saját belátásod szerint, kedves CsK, mennyire vacak az életed?

2019. júl. 6. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Ó, reméltem, hogy pocsék az életed. Ha elrettentően, kibírhatatlanul és gusztustalanul stb pocsék az életed, akkor van motivációd a változásra. Ha nem változol, még vacakabb lesz az életed. Meg akarod várni?
2019. júl. 6. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, én is akkor kezdtem változni, mikor már ellepett a sz*r. Addig kényelmesebb volt lébecolni, meg húzni az időt, meg mellébeszélni, meg elhárítani a felelőséget.

Unod már az életed? Használd elrettentő példaként.

2019. júl. 6. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Mint mondottam volt, kedves CsK, az eredményekért meg kell küzdeni.

Erről:

[link]

mi a véleményed? Melyik módszert akarod működtetni?

2019. júl. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!