Miért lehet híresebb és sikeresebb egy sablonos szuperhős film, mint kicsit durvább és viccesebb filmek?
A Kick Ass tényleg jó. A képregényt olvastad?
18/L
Én meg azt nem értem, hogy magában a tévézésben mit szeretnek az emberek, én alig nézek. Mégsem kezdem el itt elemezgetni, hogy jajj, hogy lehet ezt a sz.rt szeretni.
Nem kell megérteni senkinek az ízlését, mert egyéni dolog.
Jól van. Azért gondolom lesz valaki aki szereti a Marvel filmeket, és el tudja mondani, hogy miért.
Nem tudom mitől lettél ideges, de elnézést ha én okoztam :)
A tömegfilmek a tömegeknek vannak, akik a bejáratott sablonokat akarják látni. Ezek a legnézettebb filmek, és ezért tér el annyira a közönség és a kritikusok ízlése.
A besorolás jelentőségét pedig te magad is megmagyarázatd :) Nagyon nem mindegy, hogy az egész család elmehet a moziba vagy csak a haveri kör.
A kick-ass jó film volt, nagyon bírtam, és én a marvel filmeket is szeretem. Most akkor ufó vagyok? :D
Szerintem kár ez alapján skatulyázni. Marvelnél is vannak poénok, bár az megosztó a közönségben, lásd ragnarok. Nekem bejött, ott végre isten a srác, miért ne trollkodná végig az egészet, sztem az egyik legjobb MCU film. Mások szerint meg ugyanezen okból az egyik legrosszabb. :) Nincs olyan külön állatfaj, hogy marvelfan, más és más vélemények vannak ugyanazon filmről is.
Ha durva poénokat akarsz korhatárral, akkor ott a deadpool, az aztán tényleg mindent kifiguráz, és nem fukarkodik a farokviccekkel sem. Ettől függetlenül jó film, noha nem a mcu kánon része. De marvelnek marvel.
Amúgy a marvel filmekkel olyat tudott lerakni a stúdió az asztalra, ami másnak még nem nagyon sikerült: évtizeden átívelő munka, baromi sok filmmel, amiből vannak jobbak-rosszabbak, de mégis van egy színvonal, amit tartani tudtak, különálló de összefüggő történetekkel, amivel egy monunentális sztorit építettek fel. Ezzel elég nehéz versenyezni, tömegfilm ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!