Meglepődnél, amikor benyitnál a szobádba, és ott úszna egy ponty?
Figyelt kérdés
A híradóban mondták, mikor árvíz volt, hogy valakinek egy ponty volt az ágynemű tartójában. Én meglepődnék, azt tuti. Te mit tennél?2010. júl. 9. 19:20
3/9 anonim válasza:
Én meg akarnám menteni ha még él. A,úgy mérges lennék ha büdöset csinálna mert oszlik...
4/9 anonim válasza:
Leülnék egy székre, elővenném a match-botomat, kukoricát fűznék a horogra... a többi már szerencse kérdése.
5/9 anonim válasza:
Ha még él akkor halászlé lenne belőle, nem kérdés:D
6/9 anonim válasza:
Az én szobámban semmi víz nincs, szóval igencsak meglepődnék - nem a pontyon, hanem, hogy úszik. Mondjuk, ha anyámék beszerelnének egy tűzhelyet a szobámba, feltennének rá egy nagy fazék halászlevet főni, és abban úszna a ponty, az más helyzet.
8/9 anonim válasza:
Mármint ha a levegőben úszna úgy, mintha vízben lenne? Az egy csodaponty. :)
Talán kívánnék valamit. Lehet, megtartanám, ő lenne az én csodapontyom. :D Én is lehet énekelnék neki. :D
Halott pontyocskának nem örülnék. :(
9/9 anonim válasza:
Furán néznék mivel nincs olyasmi a szobában amiben tudna úszni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!