Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepődnél ha nem az ígért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepődnél ha nem az ígért ajándékot kapnád?

Figyelt kérdés
Már biztos vagyok benne, és fel készültem rá hogy nem fog eljegyezni a barátom karácsonykor, sajnos nincs rá keret.Mondjuk ez volt megbeszélve, de ma kérdezte hogy mit kérek karácsonyra, mondtam már tudjuk mit, erre jó de azon kívül, na ez szép és jó de nem hiszem hogy lesz rá pénz, vannak sokkal fontosabb dolgok is, csak picit rosszul esik hogy 3hónapja ezt ígéri.DE mindegy én nem is vagyok nagyra vágyó nem arról van szó mert az sem érdekelne ha egy ezüst gyűrűt kapnék.
2011. dec. 11. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:

"DE mindegy én nem is vagyok nagyra vágyó nem arról van szó mert az sem érdekelne ha egy ezüst gyűrűt kapnék."

Magadat mentegeted. Ezzel mélyen pontosan az ellenkezőjét érzed. Ne magyarázd be magadnak :) Ha tényleg nem érdekelne, nem tennéd szóvá.

De most mi is a kérdés? Nem fogod megkapni a gyémántgyűrűt? Vagy az a baj, hogy azon kívül nem lesz más?

21F

2011. dec. 11. 19:00
 2/6 Hanariko ***** válasza:
én se igazán értem ezt... az első válaszoló által idézett mondat is furcsa, nem vagy nagyra vágyó nem baj ha csak egy ezüst gyűrűt kapsz... ez most mi? azért az ezüst is elég szép dolog de mintha lefikáznád hogy elég ez is nem vagy nagyigényű... hát... nem mondom...
2011. dec. 11. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem fikázom le!!!!! Nem érdekel már ha nem kapom meg, mert még szórakozni sem járunk és borult a bili.
2011. dec. 11. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Meglepődnék, de kétlem hogy megkapod,mert ha azt mondta nincs akkor nincs. Amúgy nem értem miért jó ráerőltetni a dolgot. Ne ronts el a pillanatot. Nem biztos hogy karácsonykor akarja megkérni a kezed...lehet hogy elvisz kirándulni, romantikus sétára, vagy egy éjszakai fürdőzésre, és mikor tényleg nem számítasz rá akkor kéri meg a kezed. Nekem születésnapomon kértem meg a férjem, elmentünk Egerbe, felmentünk a várba, kinéztünk a dobótérre, és mikor egy picit arrébb sétáltam mert épp meg akartam valamit nézni, akkor elővadászta a zsebéből, és letérdelt elém könnyes szemekkel hogy lennék e egy életre a párja... hát mondanom sem kell de én is elsírtam magam. Gyönyörű volt, és mire visszanéztem a dobó térre már minden ki volt világítva, (karácsony előtt, télen születtem). Ezt a pillanatot akarod elrontani azzal hogy kihisztized magadnak az ezüst gyűrűt?
2011. dec. 12. 11:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy nem hisztizem ki, ő mondta el nekem ezt a dolgot!!
2011. dec. 12. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor légy türelemmel:) Sok boldogságot:)
2011. dec. 14. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!