Titeket nem idegesít, hogy ha épp nem Stohl van a címlapon akkor Daróczi? És hogy egyáltalán miért nem tiltják be a ********ba a Blikket és a szennylap társait?
Sajnos a család a helyi újságon kívül ezt a ********** ******* Blikket is veszik, és kb 1-1,5 hónapra visszamenőleg 5-6 számot kívéve a többi vagy Daróczi vagy Stohl volt a címlapon.
Csak engem idegesít?
De, engem is kikészítenek vele. És ha nem tudnak új infókat kitalálnak. Példákat mondok. Ha Klaudia nevet, akkor azt mondják 1. Minek erőlteti? 2. Máris túl van rajta? Ha Stohlt nem nyilatkozik. 1 Elismeri, hogy bűnös 2. Miért teszi a szépet? STB-STB
Álnok kígyók akik a médiában dolgoznak.
14:00 irigyellek, őszintén mondom. Nekem is tele van a hópipőcském az egész témával. Időnként azért Klaudia is címlapra kerül. Annyira lerágott csont már az egész!
Uborkaszezon van, de azért találhatnának más témát.
Ne tiltsák be, mert tök jó ablakmosáshoz:)))
De komolyan, nem kell betiltani. Minősíti azokat az embereket, akik megveszik. Én sosem vettem, mert a munkahelyemen midig elolvastuk ezeket a sza.rokat. Jókat röhögtünk csak.
A legjobb a Blikk címlapja volt, egész oldalas fényképpel, idézem:
"Virás szerelmes" Természetesen a kis elkényeztetett szaros gáspár vircsikéről volt szó. Na köpni nyelni nem tudtam., hogy aznapra nem találtak fontosabb hírt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!